SHINE® WHITENING TECHNOLOGY

Produse profesionale pentru albire și igienă dentară

SHINE® a fost creat din dorința obținerii unui zâmbet cât mai frumos și sănătos! Folosind cea mai nouă și performantă tehnologie din domeniul albirii și igienei dentare, am obținut cele mai complete produse pentru albirea dar și igienizarea dinților, omorând cu până la 99% din bacteriile prezente pe dinți. Așadar obținând un zâmbet cât mai strălucitor!

Periuța de dinți sonică electrică cu lumini LED pentru albire

Periuța noastră de dinți electrică SHINE® adoptă tehnologia sonică inteligentă pentru curățarea și albirea dinților, cu perii moi fine, corp subțire cu design simplificat și mâner conceput ergonomic.

spuma-albire-shine

Spuma pentru albirea dinților SHINE®

Spuma de dinți SHINE® oferă alternativa perfectă pastei de dinți obișnuite, deoarece este super la îndemână acasă sau în călătorii, sau dacă ai nevoie de reîmprospătarea gurii (după masă, cafea ș.a.m.d.). Spuma SHINE® are un design modern, ușor de purtat (în poșetă, geantă, rucsac etc.) și foarte simplu de utilizat. Conține ingrediente speciale care curăță și albesc dinții.

Kit wireless pentru albirea profesională a dinților

Echipat cu 32 de led-uri individuale și cu 2 moduri de tratament, kitul wireless dezvoltă o eficiență de 5 ori mai mare în comparație cu un dispozitiv de albire obișnuit!

kit-albire-led-seringi-solutie

Kit LED pentru albirea profesională a dinților

Albiți-vă în mod eficient dinții folosind cea mai avansată tehnologie de albire a dinților. Folosit împreună cu gelul propriu de albire SHINE®, kit-ul vă oferă o experiență eficientă, dar și plăcută, în timpul tratamentului. Conține ingrediente naturale care nu afectează smalțul dentar.

Kit-ul smartphone pentru albirea profesională a dinților

Cu ajutorul kit-ului pentru albire SHINE®, prevăzut cu capăt USB pentru conectarea la orice smartphone, acum îți poți albi dinții în doar 16 minute, fie că ești acasă, la birou, în mașină sau chiar pe stradă.

poza-produs-kit-usb
benzi-albire-transparent-jpg-front

Benzi pentru albirea profesională a dinților

Vrei să ai un zâmbet strălucitor, oriunde și oricând? Fie că ești acasă, la birou, în mașină sau pe stradă, folosește benzile pentru albire SHINE® fără peroxid, pentru a înlătura petele de cafea, tutun, ceai, vin roșu ș.a.m.d.

Benzi albirea dinților cu cărbune activ

Benzile SHINE® cu cărbune activ vă albesc dinții cu până la 8 nuanțe în doar 14 zile de utilizare. Sunt benzi subțiri și flexibile ce vă oferă o experiență de albire unică dar și foarte eficientă.

benzi-albire-carbune-square-front
creion-albire-shine-1x1

Creion cu gel pentru albirea dinților

În caz că îți dorești un zâmbet impecabil, alb și frumos, la tine acasă, noi te putem ajuta!

Vrei să devii distribuitor al produselor SHINE®?

Shine®_Logo_Black-SVG